Mi a véleményetek a Nuna Mixx nevezetű babakocsiról?
#Mixx
2020. máj. 28. 14:17
1/10 anonim válasza:
Jó választás, nagyon jó minőség nem véletlenül gyakori választása a hollywoodi hírességeknek ez a babakocsi és ez a márka. Nem fogtok benne csalódni.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!☝️😊
2020. máj. 28. 18:09
3/10 anonim válasza:
Elég túlárazott szerintem, főleg, hogy ugyanazt tudja, mit bármelyik 120 erzes. Ez is ilyen márkamegfizetős. A te döntésed, hogy áldozol-e ennek.
4/10 A kérdező kommentje:
Szeirntem azért annyira nem extrán drága kocsiról van szó...
2020. máj. 29. 17:00
5/10 anonim válasza:
Nyilván nem, de nem ér 200ezret. De én hozzá tettem, hogy szerintem. Nyilván, mert ez az én véleményem. Amit kérdeztél. Ha eldöntötted, hogy neked ilyen kell, akkor vedd meg.
6/10 A kérdező kommentje:
Értem
2020. máj. 29. 19:21
7/10 anonim válasza:
Szerinted nem ér ennyit, szerintem meg ez ér ennyit és ez az átlag babakocsi árfekvés. Számomra az ilyen 3in1 szettek 120 ezerért nem érnek egy fityinget sem. Kinek mi. Ha a kérdezőnek ez tetszik és anyagilag belefér nekik akkor nem értem minek elvenni a kedvét ilyen kommentekkel...
8/10 anonim válasza:
Azért hadd írjam már le a véleményemet én is.Felőlem olyat vesz, amilyet akar. Na, hát én nem bánom, hogy nektek ér annyit, ti dolgotok. Jézusom... 🙄
9/10 A kérdező kommentje:
Megvettem!😁
Most csomagoltuk ki, igaz még nincs használatban, de elég jónak tűnik. Nagy a mózeskosara, a sportrésznek még a háta is szellőzős (ezt eddig nem is tudtam), hatalmas a kupolája és meg bővíthető is.
2020. júl. 5. 18:10
10/10 A kérdező kommentje:
Elnézést hogy kiemeltem, véletlen volt:D
2020. júl. 6. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!