3 az egyben babakocsi lépcsős házhoz?
Amit szeretnénk:
3 az egyben
Enyhe terepes, kavicsos talajon is sétálnánk
Isofix hordozó
A lakásunkhoz 30 széles lépcsőfok vezet fel az udvaron így jó ha könnyen mozgatható
Annyi babakocsi van hogy választani se tudunk.
Én végigjátszottam ezt, egész terhesség alatt babakocsin görcsöltem....szerintem gyerekkel együtt mindegyik túl nehéz hogy lépcsőn cipeld. 2-3 kg ide v oda, gyerekkel 15 kg megvan minden kocsi mózessel. Nekünk espiro next van, nagyon jó, minőségi, rugózik es terepen sem rázkódik a baba, imádja. Nem olcsó, de valamelyik ennek is a többszöröse... ha ketten visszük lecipeljük a lépcsőkön. Ha egyedül megyek, inkább kendőben hordozom a picurt, hurcis perceket is igényel :) hordozóból maxi cosit vettünk bázistalppal, az is teljesen jó.
Az összes boltot végigjártam, a többi babakocsi vagy sokkal drágább volt, vagy nem rugózott es már a kiallítóteremben mentek szét az alkatrészei, pl. fék. Még egyedül a CAM márka tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!