Márkás, használt vagy nem annyira ismert, új babakocsi?
Figyelt kérdés
Babakocsi dilemmában vagyok, az megvan, hogy milyen szempontok számítanak, viszont most két babakocsi között gondolkodom.
Az egyik egy használt Bugaboo Cameleon 3, a másik a Joie Versatrax újonnan.
Mindkettő tetszik nagyon, és nem tudom hogy melyik éri meg inkább? Használtan venni egy bugaboot (ez ugye elég ismert, megbízható márka, főként jókat olvastam róla) vagy inkább a joie (amiről nem nagyon találtam semmi tapasztalatot itthoni oldalakon (legalábbis kifejezetten erről a típusról)?
2020. márc. 5. 08:55
11/12 A kérdező kommentje:
A Brendonban csak a sportész 125 ezer, de mózessel, hordozóval ugyanennyire jön ki. :/ Ráadásul kérdeztük, és ezek nincsenek is jelenleg készleten, nem tudják mikor lesz.
Köszönöm mindenkinek! :)
2020. márc. 6. 07:36
12/12 anonim válasza:
Soha az életben nem vennék Bugaboot.. nézz róla képeket.. konkrétan a gyerek a terdednél fekszik! 😵 És az nem csak a te térded... az mindenki terde..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!