Mikortol kell gyerek ülés a kocsiba?
Figyelt kérdés
Egyre többet latom hogy mar kb 6 honapos baba id ülésbe van a kocsiba. Szóval hány hónapos kortól kell?2020. jan. 12. 13:22
11/17 anonim válasza:
1-es! Ugyan már! Te is pontosan tudod, hogy ez csak kukacoskodás volt a részedről, de ha neked ez örömet okoz...🤷♀️
12/17 anonim válasza:
11!
Nem kukacoskodtam, a kérdésre válaszoltam. A kérdés az, hogy mikortól kell gyerek ülés a kocsiba. Erre az egyetlen helyes válasz az, hogy a születéstől.
13/17 A kérdező kommentje:
Te nagyon okos 1-es! Nem szuletestol kell. A legtöbb ember HORDOZOBA teszi a gyereket az elején.Mikor már nem ujszulott akkor vesznek gyerek ulest! Nem kene okoskodni elotte informálódni kene
2020. jan. 13. 12:44
14/17 anonim válasza:
T3 nagyon okos kerdezo!
A "hordozo" az a kendő, kenguru, babahordozó hátizsák, sőt, a hordozós kabát is és kapaszkodj, egyikük sem autos biztonsági ülés. De ha te mindent tudsz, hiszen olyan okos vagy, miért is teszel fel kérdést?
15/17 A kérdező kommentje:
Uristen.. Tenyleg ilyen h*lye vagy vagy csak megjatszod? Vagy nagyon alul informált vagy az a masik opció. Hat kerlek ird be a google keresobe hogy "baba hordozó" es meglatod mit hivnak hordozonak. De ha így konnyebb itt a link:
Na kotrodj mostmár.
2020. jan. 13. 18:52
16/17 A kérdező kommentje:
2020. jan. 13. 18:53
17/17 A kérdező kommentje:
Ja es mellesleg senki nem mondta hogy mindent tudok. De annyival tisztaba vagyok mi az a hordozó ;)
2020. jan. 13. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!