Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Milyen autósülést ajánlotok?...

Milyen autósülést ajánlotok? 8 hónapos most a babám,9kg. Hamarosan le szeretném cserélni amit újszülöttkortól használunk. 0-18kg vagy 0-25kg? Márka, típus?

Figyelt kérdés
2019. dec. 28. 15:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha belefér anyagilag

Römer dualfix isize 360 fokban forgatható..

Besafe -nél is van nagyon jó

2019. dec. 28. 15:22
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
Én Adac teszteseket javasolnék, legtöbbjük 9-18kg-os (ezek dönthetőek), pl Maxi cosi, Römer, Besafe, Cybex. Menjetek el és próbálgassátok ki egy bababoltban. :)
2019. dec. 28. 15:27
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
A 8 hónapos el fog veszni egy 9-18kgos ülésben. Én a 0-18asokat javaslom.
2019. dec. 28. 15:35
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Mi Espiro Delta-t vettünk 5 hónaposnak, dönthető és szűkítő van benne, amit 8 hónaposan vettünk ki. 0-25 kg.
2019. dec. 28. 15:48
 5/8 anonim ***** válasza:
79%
Nekünk pajzsos, Isofixes 9-18 Cybex Juno van, mi is 8 hónapos korában vettük amikor 9 kg lett. A pajzsot nem minden gyerek tűri így érdemes kipróbálni először de nekünk nagyon bevált, szó nélkül elvan benne és nagyon jókat alszik mert nem esik le a feje. A Cybex, Römer, Maxi Cosi, BeSafe márkákat ajánlom ha belefér és tényleg a legjobbat szeretnétek.
2019. dec. 28. 16:03
 6/8 anonim ***** válasza:
2019-es kiadású Joie i-Spin 360°-unk van. ADAC teszteken kimagasló eredményt ért el, több független vélemény szerint ez most a Magyarországon kapható legbiztonságosabb gyerekülés. Forgatható, dönthető, mindent tud, ami kell és extra érzékeny 7 hónapos babám is szó nélkül elvan benne. Kaptunk kölcsön Besafe-et és Römert, de egyikben sem viselte el az autózást, ebben elmentünk vele Ausztriába és vissza egy hang nélkül. Csak ajánlom! Stabil, a huzat a mosható, kényelmes, praktikus. Nagyon szeretjük.
2019. dec. 28. 16:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek 🙂 Most Cybex Aton 5 van,de kezd kicsi lenni,hasonló jó minőségűt szeretnék. Megnézem amiket írtatok
2019. dec. 28. 16:16
 8/8 anonim ***** válasza:
51%

Gyanítom a Cybex Junoban is elveszne még a 8 hónapos. Esetleg sirona? Nekem nagy vágyam volt de sajna csak isofixes bekötési módja van és nekünk meg öreg autónk. Besafe izi combit vettünk, 0-18-as ülés. Vagy a Besafe izi plus is jó az 0-25-ös de csak háttal beköthető 4 éves korig.

Egyébként autós hordozónk nekünk is Cybex aton, sajnos való igaz hogy a 8 hónaposnak téli cuccban szűkös lehet. Az én fiam nem egy hatalmas gyerek, őszi születésű, de a második telére lecseréltük, pedig hosszra még tavasszal is elfért volna benne, kilóra meg még most 2 évesen is, csak a sok ruhával már szűkös volt és nem is biztonságos. Viszont én még majd egy évesen se mertem menetiránynak fordítani.

2019. dec. 28. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!