Pelenkázó táska férfiaknak is?
Figyelt kérdés
Olyan pelenkázó táskát keresek, amit majd az apuka is szívesen magával tud vinni. Amiket találtam mind nőies, anyukáknak való darab.
Létezik ezekből unisex?
Köszönöm,
27hkm
2019. dec. 14. 20:36
1/11 anonim válasza:
Ez pl szerintem nem csajos:
2/11 anonim válasza:
Van egy csomo ami hatizsak pl. En azokat nezegetnem. [link]
3/11 anonim válasza:
Nekünk ilyen van, a férjem is szívesen cipeli ha arról van szó és nem ordít róla, hogy pelenkázó táska. A Skip Hopnak egyébként több ilyen modellje is van.
4/11 anonim válasza:
Pl nekünk első perctől egy fekete hátizsák van rózsaszín sávokkal. Kislányunk van, csajos is a hátizsák , de egy férfi is felveheti a hátára.
5/11 anonim válasza:
3: 46ezer forint egy táskáért? Te teljesen hülye vagy? Amúgy annyira trén néz ki, hogy az életben fel nem venném.
6/11 anonim válasza:
5: irigy vagy, vagy mi a bajod? Mi ezt választottuk, meg is tehetjük, szerintünk jól néz ki, a férjemnek is tetszik. Attól, hogy neked nem tetszik / nem költenél ennyit nem értem miért kell tapló stílusban beszólni... Magadat minősítetted végülis nem engem, de legyünk már kulturáltak, köszönöm. :)
7/11 anonim válasza:
Én is megtehetném, csak nem vagyok hülye, hogy egy ocsmány táskára kiadjak ennyit.
8/11 anonim válasza:
Nekem egy nagyobb neszeszer volt, abba a táskába tettük, amelyikkel épp közlekedtünk. Soha nem hiányzott a "pelenkázó táska".
9/11 anonim válasza:
Nekem ez van, imádom, de lehetett belőle kapni sötétkéket és sötétszürkét is.
Innen rendeltem mert olcsóbb volt mint a Brendonban.
10/11 anonim válasza:
Miért kell bántani a másikat?! Ha futja rá, nekik tetszik, és a célnak is megfelel, akkor nem mindegy? Szerintem szép az, amit linkelt, sokkal ízlésesebb, mint a szivárvány összes színében pompázó mamitáskák. De még ha nem is tetszene, akkor sem kezdeném egy fórumon fikázni azt, akinek ilyen van, trágár módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!