Tertvér babakocsi, testvérfellépő, vagy nem is kell egyik sem egy 2 évesnek?
Hordozni én nem szeretném, viszont találtam egy ilyet. Mit gondoltok?
Szia!
Nálunk a nagyok között 20 hónap van. Mi az általad belinkelt Buggypod-ot vettük meg, csak az IO verziót, amit az átalakítóval szaladgálós babakocsiként is lehet használni.
Az egyik legjobb döntésünk volt. Bár nekem a nagy akkor még elég babakocsis volt, de nem egyszer volt, hogy a Bp. másik felére kellett mennem, és egyszerűbb volt, hogy a nagy a Buggypod-ban ül, a kicsi a babakocsiban, és én csak tolom őket.
Nézd, nálunk annó volt nem egyszer, hogy az alapvetően nyugis fiunk bedurcizott, kismotor eldob, és irány a világ. Beleraktam a Buggypod-ba és irány haza (motor a babakocsi tetején).Egy babakocsit+triciklit nem tudnál egyszerre tolni.
Utána használtam a két kisebb gyerkőcnél is. A kicsinél meg sokáig használtunk babakocsiként.
Esetleg egy tesóüléssel bővíthető szimplakocsin gondolkozz még el. (Icandy Peach, Graco Trekko Duo, Hauck Duette, Phil and Teds használtan, Britax B-Dual, Baby Jogger City Select)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!