Gáz kisfiút szürke-rózsaszín babakocsiban tolni?
Figyelt kérdés
2019. okt. 27. 14:07
11/36 anonim válasza:
Ez nekem lányos.
Biztosan nem tenném szóvá senkinek, de a fiamnak újat vennék.
12/36 anonim válasza:
Nekem is lányos, nem tennék bele fiút!
13/36 anonim válasza:
Én a helyedben átfestenem textilfestékkel, vagy lemaszkolnám tesával a szürke részeket és a rózsaszínt akril sprayvel lefújnám kékre vagy mondjuk valami uniszex színre és akkor ha még tervezel gyereket nincs ilyen problémád.
14/36 anonim válasza:
Ezt én eladnám.Én most várok babát,de ha tudnám hogy akarok még akkor unisex babakocsit vettem volna,nem lányosat.
16/36 anonim válasza:
Én meg biztos nem adnám el azért mert lányos.
17/36 anonim válasza:
Igen eladnam mert ebbe nem lenne szivem fiut rakni
18/36 anonim válasza:
Szerintem is lányos. Sem lánynak, sem fiúnak nem vennék ilyent. Uniszex színűt érdemes, ha több gyereket is tervez az ember. Más különben el kell adogatni a dolgokat.
19/36 anonim válasza:
Én nem fújogatnék akril spray-vel babakocsit...
20/36 anonim válasza:
Engem nem zavarna, meg szerintem senkit sem igazán, de ha van lehetőséged cserélni valakivel akkor az lehet egy ötlet. Én ezért is szeretnék amennyire lehet unisex dolgokat. Nem tudjuk még a nemet, de hátha lesz második és akkor nem kell minden újra megvenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!