Melyik a legjobb babakocsi márka szerintetek?
Bugaboo, nekünk most ez van, imádom. Első fiamnak Concord babakocsija volt, azt is nagyon szerettem, de a bugaboo jobb.
Nekem nagyon tetszett a brio is.
Bugaboo-ra szavazok en is.
Nagyon konkret elvarasaim voltak a babakocsival szemben (3. gyerek es sok tapasztalat, mert 5-6 babakocsink volt a ket nagyobb gyerekkel).
Rengeteget megneztem, kiprobaltam, az ár mellekes volt, igy tenyleg rengeteget valogattam.
Es vegul egy bugabbo-ban talaltam meg mindent, amit akartsm. Egy eve hasznaljuk napi szinten rengeteget es tokeletes, ujszulott kortol tokeletes volt, most is az, ezt nem kell cserelnem.
Korabban a Mamas&Papas-t szerettem, ketto is volt, de tartos es eros igenybevetel eseten jottek rajtuk elo a hibak rendesen (anyagkopas, csorges, zorges, kevesbe stabil, kopik a fék, ilyesmi.
Cybexbol pedig az autosuleseket szeretem, ezt a markat valasztom, ha kell, de babakocsibol nem talaltam meg azt naluk, ami minden feltetelnek teljesul (legalabbis az enyemeknek, de mindenkinek mas fontos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!