Ki meddig hasznalt babakocsit?
3in1es babakocsink van a sport reszt hasznaljuk a 21honapos kisfiamnak viszont mar kapott ilyen triciklit amit en itanyitok de kesobb tekerjeti azt viszont nagyon rovid tavokra hasznaljuk mivel egy ido utan alabtartobol kiveszi a labat es a betonon lesz a laba a babakocsi viszon azert hasznalom inkabb mert a varos kulso reszen lakunk es azert mire bejutunk a varosba akar gyalog az hosszu lenne triciklivel
Kerdesem az hogy ki mikor hagyta el a babakocsit? Vagy normalis hogy meg mi hasznaljuk? Decemberbe lesz 2
Bocsi lehet hulye kerdes csak neha ugy megneznek hogy uristen ekkora gyereket babakocsina tolja kb ezt erzem
Igen a fiam kicsit magasabb a korahoz kepest
Babakocsik úgy vannak megcsinálva, hogy kb 3 éves korig szolgálják a gyereket.
Mi vettünk egy 3 az egyben kocsit, de az habár egy szuper márka volt elég nehéz volt autoba cincálni. ìgy az 1 éves kor felett lett a helyi kocsink, és az autóba volt egy kicsi könnyü buggy.
Nekem két gyerekem volt 21 hónap külömbséggel. De a nagy mikor a kicsi már tudott ülni sokszor mellé ült és mindkettöt toltam. De a nagynak volt egy utánfutoja a babakocsihoz és azon ült. Kicsi kb 3 éves volt mikor már alig használtuk, mert mindenhova futó bringával jött.
Èn nem voltam híve a 3 kerekü tologatásnak, mert ha a szülö tolja akkor olyan mint a babakocsi, csak a babakocsit bevásárlásnál megtudod pakolni, és könnyebb a tolása is.
1,5 éves volt, mikor születtek a tesoi. Azóta ő elsősorban kis motorral (nem a hagyományos műanyag, hanem bunzi márkájú) közlekedik vagy sétál, egész hosszú távokra is. Ha elfárad hordozokendoben jön a hatamra, de ritkán van ra szükség, azért mindig bent van a babakocsi aljában egy kendo.
Mióta megszülettek a kicsik egyszer ült babakocsiban, mutatta, hogy azzal menjünk el, akkor 19-20 hónap körül volt.
Jövő hónapban lesz ket éves.
OFF: mostanában biciklizünk, ül mögöttem, a babakocsi porosodik:) ez főként akkor szuper, ha mondjuk bevásárláskor bele tudom ültetni a bev.kocsiba. Így nem sokat cipelem/sétálunk.
Egyébként normális babakocsi használata, egyszerűen elfáradnak és kész.
Bár egy 3,5 kilós kis szaladgálós kocsink van de kell a 2 éves mellé a babakocsi. Lehet egy fél év és el tudjuk hagyni, de ő nem az a típus aki szépen végigsétál velem akárhol, hosszú távon meg nem bírom azt a mentális terhelést, amit egy ilyen villámgyors gyerek mellett muszáj tartani. Néha kell egy kis szuszanás. Azért rövidebb távokon “gyakorolunk” a 10 percre lévő boltba elsétálunk simán. Igzaz hogy 2 óra egy kisbevásárlás és nekem is mellé kell feküdnöm pihenni délben, de egyre ügyesebb.
Szóval tojd le mit gondolnak mások és csináld úgy ahogy nektek jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!