Lidl lupilu babahordozó jó lehet?
Egyes vagyok megint, ezt most találtam neked (Kendőben jó / Hordozási tanácsadás - Gerhát Petra):
Ez az eszköz kizárólag elöl hordozásra alkalmas, hiszen nincs gumikezed hátul biztonságosan rögzíteni a tépőzárakat
☝️Fix pánthosszúságú, azaz vagy pont jó, vagy a gyereket nem tartja stabilan ( pont olyan hosszúnak kell lennie a pántoknak, hogy téged és a babádat átérjenek), ebből a szempontból még az is lutri, hogy két méret van, hiszen mindig a szülő és a baba együttes testarányai számítanak
☝️Fix a body szélessége és magassága, azaz kb 1-2 konfekcióméret után a baba kinövi és nem tudja már támasztani megfelelően (térdhajlattól térdhajlatig, vàllvonalig)
☝️A tépőzár minősége és hosszan tartó épsège is kétséges lehet, hiszen használattal öregszik, bolyhosodik
☝️Azzal, hogy a fenék alatt csomózhatóság vagy hátra vezetés helyett a szárakat a baba hátára tapasztja az ember, visszavezeti a terhelést a babára, amit amúgy a vállpántokkal kéne leemelnie és elvezetnie és ezáltal pihenő, nyugalmi helyzetet biztosítani, másrészt olyan nyomáspontot alakít ki, ami tuti h a babák nagy részét zavarja ( engem pl már egy melltartópánt vagy csat is nyomni szokott...)
☝️A tépőzár hangos, ijesztő is lehet még éber babáknak is, ha meg elalszik, mit csinál az ember, ha szeretnè levenni? 🤷♀️
Azaz sztem pénzkidobás es lutri, hogy jó-e és ha igen, meddig. Próba nélkül biztos nem javaslom, alapból is inkább más eszközt vagy a fenti hátrányok figyelembe vételét ennek megvásárlásakor.
❤️Ezzel ellentétben a Lupili-Lidl hordozókendője egy szuper babahordozó eszköz, ha azt láttok valahol, bátran javaslom a használatát, klassz lenne, ha újra kaphatóvá válna itthon is! 👌🏻
Én csatos hordozót használtam, nekünk ez a típus vált be. A férjem és én is könnyen magunkra tudtuk csatolni, és az ára sem szállt még el annyira. Nálunk két gyerkőc használta, nemrég továbbadtam egy ismerősnek, és még mindig nagyon jó állapotban van!
Babóca csatos hordozó a neve, most csak egyet találtam használtan: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!