Érzi hogy én vagyok az Anyukája?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nekem van egy 10 hónapos kislányom. Még itthon lakunk a szüleimnél mert most épül a házunk, úgy hogy rengeteget tud segíteni Anyukám a babázásban. Azonban van egy kis félelmem. Olyan mintha Anyukámat hinné az Anyukájának, mert nagyon sokszor átkérckedik hozzá, vagy ha sír nála megnyugszik. Nagyon fáj és félek hogy nem engem tart az Anyukájának, vagy érzi hogy én vagyok csak valamiért szeret a Maminál is?2019. aug. 7. 14:08
1/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat, véletlenül rossz csoportba írtam ki.
2019. aug. 7. 14:09
2/5 anonim válasza:
Mit jelent a rengeteg segítség? Többet foglalkozik vele, mint te?
3/5 anonim válasza:
Ez nálunk is így volt. Tudja, hogy ki az anyja, pár hónap és már látni fogod.
4/5 anonim válasza:
Miért hinné öt az anyjának. És benned miért ébreszt kétséget ez a dolog? A mama az mama senki nem pótolja, viszont te vagy az anyja és nyugodj meg tudja ő is. Vissza kérdezdkedni hozzád sosem szokott?
Lehet hogy nagyon közel érzi magához a mamát, de most nem akarod hogy szeresse vagy azt nem hogy JOBBAN szeresse mint téged?
Jogosnak érzed ezt a féltékenységet? Úgy érzed van alapja?
Kicsit bízz jobban magadban, ha mindent meg kap tőled amire vágyik és szereted teljes szívedből, nincs okod a féltékenységre. Engedd hogy szeressék egymást 😊
5/5 A kérdező kommentje:
Megadok neki mindent ami lehet, és nagyon sokat foglalkozok vele, többet mint a Mama, de mégis olyan mintha őt jobban szeretné. Lehet hogy csak beképzelem de ezt látom.
2019. aug. 8. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!