5-6 hónap közötti babának sírnia kellene már ha nem lát?
Igazából első baba, ugyhogy nem tudom ez mikor jön el. Vagy eljön-e mindenkinél. Minden esetre a lányom még nem szokott sírni ha nem lát. Akkor sem ha teljesen egyedül marad. Plusz jól elvan mások karjàban is. Ezek még jól vannak így?
Egyébként 5,5 hónapos és tegnap a védőnő kérdezte, hogy válaszol-e ha szólunk hozzá. De sajnos még nem igazán. Kellene már? Erről még nem hallottam, nem is nagyon tudtam eddig.
Amúgy sokat gagyog magában, meg visit, kiabál is néha. Próbálgatja a “baba” szót több kevesebb sikerrel. Örül ha mondokázunk, beszélünk hozzá, sokat mosolyog. És sokszor tátog ha beszélünk hozzá.
Feleslegesen agyalok még ezeken?
Igen.
Minden baba a saját tempójában tanul meg dolgokat. Ne aggódj
Jézusom Utolsó!!!
Ha ezt nem írod le azt hinném, hogy egyetemi előadást kell tartania a napokban már...
Természetesen tudom, hogy vissza kellene gagyognia. Azért is kérdezte a védőnő mert látta, hogy nem csinálja és mondta is, hogy 2 hét múlva mikor megyünk a státuszvizsgálatra akkor lesz valami hasonló kérdés. Ő nem
csinalt még soha ilyet, de ezt le is írtam. Ezért kérdeztem, hogy ez mennyire gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!