Baleset történt tegnap este sex közben.5napja múlt el a mensim és még szoptatom 1éves lányomat. Mekkora esély van arra hogy teherbe estem?
Figyelt kérdés
72tablettától félek a hormonok miatt /még nem akarom abba hagyni a szoptatást/Ezért nem tudom hogy be vegyem e.
Valószínűleg nem sok mehetett be de azért több a semminél.
SOS válaszoljatok légyszi
2010. júl. 11. 15:43
11/12 anonim válasza:
28%-ra lepontoztatok mert leíretam az én orvosi papírokkal igazolt pényállásomat??? Tudatlan barmok vannak itt akik unatkozó kötekedésre kiélezett emberek!!! Na ez volt az utosó hogy megosztottam veletek bármit is!! Ja egyébként nőgyógyászati szakasszisztens vagyok,csak hogy mérlegeljük egymás közötti tudás szintet!!
12/12 anonim válasza:
Nem nem szereti,hanem nem bírja...magyarul allergiás rá,mint ahogy a nők is szoktak lenni!!! Egyébként,1 petefészkem van,az sem 100%-os...na mindegy,megfogadtam hogy soha a büdös életbe nem lépek erre az oldalra,akkor így is lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!