Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tanul meg egy baba...

Hogyan tanul meg egy baba kúszni? Folyt. Lent

Figyelt kérdés
Most 5,5 hónapos és nagyon mérges, hogy hason fekve kinéz magának valamit és nem tud hozzáférni! Próbálja húzogatni a lábait maga alá és a kezével is előre nyúl, de folyton csak begyűri maga alá a szőnyegét. Lehet, hogy ez akadályozza? Pléd+játszószőnyeg van alatta, mindenhol járólap van nálunk, még ilyenkor is hideg. Vagy elég lenne alá a pléd?
2010. júl. 11. 14:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen ebböl lesz majd a kuszás:)

Nálunk is ugyanez volt a helyzet,h mindig magaalá gyürte,mi ugy oldottuk meg,h vettünk neki habtapit,és azon már tudott is kuszni!

Lehet,h nektek is jó lenne egy ilyen,mert nálunk is járólap van,és én is hidegnek találtam,h csak egy pléd legyen rajta!

2010. júl. 11. 14:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ebből lesz a kúszás. Felemeli majd a popsiját, először hason fog előre csúszni, ahogy löki magát előre a lábával és kapálódzik a kezével. Majd, mint a békák, hason csúszva, fog előre közlekedni, ez lesz a kúszás.

majd felemeli a hasát is, és elkezd mászni.

Aztán megtanul felülni, majd kapaszkodva felállni és megtartani magát, végül megteszi az első lépéseket.

2010. júl. 11. 15:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló vagyok. Nálunk nincs szőnyeg a lakásban, járólap és parketta van, de nem találtam hidegnek, és nagyon korán elkezdte a kúszást is.
2010. júl. 11. 15:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyanez van. :-) Már egy picit halad is. Pont ma kérdeztem a barátnőm. Azt mondta, hogy az ő fia is így kezdte. Pár nap és kúszni fog.
2010. júl. 11. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!