Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4es pampers milyen kiszerelése...

4es pampers milyen kiszerelésekben kapható?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy melyik csomagban hány darab van. Pl. giant pack, megapack... Hány darabos kiszerelésekben van?
2010. júl. 11. 13:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Van 54 darabos, 82 darabos a giant pack és 132 db-os a Mega Pack.

Lehet, hogy létezik ennél kisebb is, de olyat még sosem vettem.

2010. júl. 11. 13:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is ugy tudom ahogy az elsö válaszoló is irta,h ezek a kiszerelések vannak,illetve még a CBA-ba láttam nálunk olyat,ami 20 vagy 22db-os volt,nem emlékszem rá pontosan,h mennyi,de vhogy igy.
2010. júl. 11. 14:25
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi mindkettőtöknek.

Csak azért kérdeztem, mert a DMben már vettem 164dbos megapackot, amire az volt írva, hogy +90%, nem úgy, mint a legtöbb helyen kapható megapack, ahol +80% van ráírva. Igaz, nem most vettem, és kíváncsi voltam, hogy az csak akció volt, vagy máshol is lehet olyat kapni. Bár mindenhol csak a 132dbost láttam mostanában.

2010. júl. 11. 14:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Az a múltkori akció volt, akkor +90%-os volt a megapack, most "csak" +80%-os, ezért kevesebb a db-szám.
2010. júl. 11. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!