Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A tápszert mivel tudnám...

A tápszert mivel tudnám laktatóbba tenni?

Figyelt kérdés
Humana baby fit tápszert nem adok, mert az zavarja a pocakját. Sima milumil tápszert eszik.
2019. júl. 21. 20:23
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

Pacalpörkölttel.

De most komolyan. Mennyi idős? Hozzátáplálás hogy halad? Miért kell táplálóbbá tenni?

2019. júl. 21. 20:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Az en babamnak sem volt eleg taplalo a tapszer, akkor meg nem volt hozzataplalas. Mas tapszert ajanlott a gyerekorvos,mi is egyszeru milumillal etettuk addig
2019. júl. 21. 20:50
 3/8 anonim ***** válasza:
17%
Én este és éjszaka 80ml zsíros bio mandulatejjel és 100ml vízzel készítem el, 10 hónapos a baba és így sokkal jobban alszik plusz a fogait se kell annyira félteni. (A mandula allergén, úgyhogy óvatosan kell bevezetni) Előtte még azon gondolkoztam, hogy avokádót turmixolok a vízbe.
2019. júl. 21. 21:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
10 hónaposnak mandulatej? O.o
2019. júl. 21. 22:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
hát 3, te se vagy épeszű.
2019. júl. 22. 07:36
 6/8 A kérdező kommentje:
1 éves. Ha kap rendes szilárdat akkor tápszert nem eszik, és akkor is kel érte éjjel.
2019. júl. 22. 07:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Most az a bajod, hogy nem lakik jól/nem hízik megfelelően a gyerek, vagy hogy fel kell kelni éjjel megetetni? Ha utóbbi, akkor az a rossz hírem, hogy ez ilyen bicikli.

Adhatsz neki rendes tejet vagy tejitalt már ebben a korban.

2019. júl. 22. 08:31
 8/8 anonim ***** válasza:
50%

3: De, épeszű vagyok, csak éppen nem a hazai elavult ajánlásokat követem. Ha a családban nincs indikáció allergiára, akkor minél hamarabb kell bevezetni az allergéneket, nem későn. Azokban az országokban, ahol a földimogyoró alapélelmiszer, elsők között adják például.

Ezen kívül más bajotok meg nem lehet a mandulatejjel. Telítetlen zsírsavakban gazdag, semmiféle káros kemikália nincsen benne. Csak zsírban és kalóriában dúsabbá teszi a tápszert.

Amúgy kapaszkodjatok, 10 hónapos jelenleg de 1,5 hónapja kapja így este. Ba-bumm...!

2019. júl. 22. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!