Tejpépet csak tápszeres babáknak adnak? Anyatejes babák is kaphatják a hozzátáplálás elkezdésekor? Vagy csak akkor alkalmazzák ha már nincs elég teje az anyukának, de még a szilárdabb ételek nincsenek bevezetve a baba étrendjébe?
Mi tejpépet ettünk uzsonnára, mikor már kb 3 hete elkeztük bezetni a gyümölcsöket. Anyatejes baba volt a kisfiam. Nagyon szerette, csak sajnos tejérzékeny és abba kellett hagynunk. De ha javasolhatom akkor van HA-s tejpép amit fel kell íratni a gyerekorvossal.
Remélem tudtam segíteni valamit.
Köszönöm a választ! Miért jobb az orvos által felírt HA tejpép? Az kevésbé allergizál esetleg? Pl. a DMben is láttam Babylove márkájú tejpépet, az nem annyira jó?
Még egy kérdés: Honnan vetted észre, hogy a babád tejérzékeny?
Szia! A HA azt jelenti, hogy hipoallergén, vagyis elvileg nem okoz allergiát. Ha magadtól veszel tejpépet, mindenképpen gluténmenteset válassz. (Mi natúr péppel kezdtünk, azt hiszem, a Hippé volt.) A teljes kiőrlésűekkel is célszerű várni. Kisfiamnak irgalmatlan hasmenést okozott, bepirosodott mindene, ami a pelusban volt, és ordított minden tisztábatevéskor. De babája válogatja, kinek mi jön be. Próbálkozz.
-Macska-
Szia!
A milupa ha vaníliásat írasd fel. Mi humana ha-val kezdtük de azt nem ette meg (gondolom mert ízetlen). Az én kisfiam is anyatejes de fürdés előtt kap tejpépet is, mióta megkezdtük a hozzátáplálást. Egyébként recept nélkül is lehet kapni kb. 200 Ft-al drágább mintha feliratod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!