Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik szúnyog riasztó használ...

Melyik szúnyog riasztó használt fél éves babátokon?

Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 23:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem mertem használni semmit a gyerekem közelében. Inkább az ágya fölé csináltam tüll anyagból hálót és körbevontam vele. Nagyon jó volt, és nyugodtan tudott aludni.
2010. júl. 10. 23:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Csak egyetlen szúnyogirtót találtam , ami forgalomban van Magyarországon és használható csecsemőkre is, Galaktív Bió.

Szinte csak citromfő van benne, mi is azt használjuk, a babának meg a bokájára szoktam fújni vagy a sapkája hátuljára...

Ami még jó, az nem folyékony, hanem szúnyogriasztó karperec, gyógyszertárban lehet kapni, a zoknira kell rakni, de az csak összesen azt hiszem 12 órát hat és folyamatosan veszít a hatékonyságából. Nem tudom a nevét.

2010. júl. 11. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!