Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi volt a legfeleslegesebb...

Mi volt a legfeleslegesebb dolog, amit vettetek a babátoknak?

Figyelt kérdés
Pl babakocsiba vettetek külön betétet meg párnát, hogy kènyelmes legyen neki? Vagy felesleges?
2019. júl. 16. 09:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Babaollo, más felesleges nem volt. Illetve az adamo hinta, de 1,5 éves volt mikor születtek a tesoi és előkerült újra, azóta imádja. A kicsik is szeretik, úgyhogy 2 hónapja napi használatban van, úgyhogy az csak feleslegesnek tűnt sokáig
2019. júl. 16. 09:26
 2/9 anonim ***** válasza:

Babaolló?

Mármint a körömvágó? Én mással nem tudom a körmét levágni és 2 naponta megnő.

Én szerintem semmi olyat nem vettem ami felesleges lett. A pihenőszékre azt hittem az lesz, de imádja a baba. Ha főzök pl abban van, alszik is néha benne, abban etetem stb nagyon sokat használjuk.

Inkább magamnak vettem felesleges dolgokat, pl mellszívó -nem lett haszna. Haskötő - alig hordtam.

2019. júl. 16. 09:34
 3/9 anonim ***** válasza:

Cumisüveg és cumi:

Vagy 16e ft-ot kiadtam rá

Kaptunk is

Egyszer használtuk, annak is cumizavar lett az eredménye 😩

Babaolló/ csipesz

Nem tudtamnbormálisan használni

2019. júl. 16. 09:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Én a karikás kendőt nem tanultam meg felkötni, pedig oktatáson is voltam.
2019. júl. 16. 09:56
 5/9 anonim ***** válasza:
3 az 1-ben babakocsi. A mózes részt utálta (én is), nem is sokat volt benne, viszont a hordozó részben simán elalszik, abban bárhová vihetjük.
2019. júl. 16. 10:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Az elsőnél cumi, cumisüvegek, kizárólag szopis lett, sosem használtuk, a másodiknak már elő se szedtem. Ilyen babatartó a kádba, inkább idegesített, mont haszbos lett volna. Hintőport se használtam sosem. Illetve az elsőnél hirtelen felindulásból vettem egy kengurut, egyszer volt benne, de olyan szörnyen nézett ki, hogy inkább megtanultunk kendőt kötni, majd rendes csatosunk lett. Hurciból meg kendőből aztán az évek során lett több és többféle, nagyon hasznosnak bizonyult, most a második gyereknél is sokszor kerülnek elő. Ja, és a baba hajkefe volt fölösleges, totál kopasz volt a lányom vagy 2 évig, a fiam fél éves, neki sincs mit fésülni :D
2019. júl. 16. 11:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Baba olló, elektromos orrszivo, utazoágy, járóka, babakaram. Semmiben nem maradt meg egy percet sem. Szerintem minden baba függő. Előre nem tudja az ember h mi jön be neki és mi nem.
2019. júl. 16. 11:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Karikás kendö. Nem tudtam normálisan megkötni és a gyerek is utálta. Csatos hordozot szintén utálta, igy az is felesleges volt..

Jároka: csak a játékok tárolására szolgált, a babát mindig az ágyába tettem ha épp szükséges volt h biztonságban legyen amig wc-re mentem stb.

Cumisüveg/bébiétel melegitö.

2019. júl. 16. 21:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Hordozókendő. Majd 20 ezerert vettem. Megtanultam felkötni. A gyerekem meg úgy ordított benne, mintha ölnék. 2 hét próbálkozás után mérgemben egy bababörzére falajánlottam tombolatárgynak.
2019. júl. 16. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!