Adjam vagy ne adjam ezeket a neveket? Mit tegyek?
Kislány korom óta szeretném lányomnak az Eszter vagy a Réka nevet adni. A vezetéknevünk Kiss.
Szerintem nem hangzanak rosszul ezek a nevek, de sajnos Réka és Eszter is van párom családjában. Az unokatestvére Réka, neki a vezetékneve nem más. A testvérét pedig Eszternek hívják és neki ugye a vezetékneve is ugyan az mint a mi pici lányunknak lenne. Ez a két név az amit nagyon szeretnék és el tudnék képzelni a lányomnak, és párom szerint nem baj, hogy van ilyen név a családban, attól adhatjuk valamelyiket. De én így nem tartom jó ötletnek. Mégis csak nagyon közeli rokonok mindketten, nem szeretném ugyanazt a nevet adni. Mit csináljak? Ha van valami ehhez hasonló ötletetek névekre akkor azt szívesen elfogadom.
Én nem adok olyan nevet, ami van a családban.
De ha titeket nem zavar, akkor nyugodtan adjátok. Egyébként meg van kismillió másik név, a teljes listáról azért össze lehet szedni párat, aztán közösen választani.
En a Rekat adnam, mi is majdnem unokatesom nevet adtuk.
Az Esztert azert nem, mert o mar tul kozeli rokon.
Amugy egy evben hanyszor talalkoztok a Reka nevu unokatesoval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!