Alina, Adina, Aléna, Elina, Eliza, Edina, Edit?
Elina
Aléna
Eliza
Alina
Edina
Edit
Adina
Alina/Elina
Edina
Edit
Adina
Aléna
Bár nekem az utolsó 2 nem tetszik.
1.Eliza
2.Elina
3.Alina
4.Adina
5.Aléna
6.Edina
7.Edit
1. Edit
2. Eliza
A többit akkor se adnám a lanyomnak ha mas név nem lenne a lexikonban. Előbb hívnám egy eleten át Mókuskának :)
1.Alina a legszebb, ha két lányom lenne, ezt tervezném adni a másodiknak, tehát nekem ez második a saját, személyes listámon; előtte van mégegy név, ami nincs most itt a felsoroltak között:):)
2.Edina
Ez nagyon szép, kecses, ez nagyon klassz név.
3. Elizát túl sokszor hallottam filmekben, lehet, hogy "elcsépelt", meg lehet, hogy pl Mo-n nem is gyakori, de amúgy a közepes és a cool nevek között van. Szóval amúgy jó név, csak van, ami nekem pl nála ennél a névnél sokkal jobban tetszik. Elina kb vele egy szinten van, csak kicsit különlegesebb. Aléna is talán velük egyazon helyen van a sorban.
4. Adina: ez nekem olyan kellemetlen hangzású, kicsit mintha egy elrontott Edina lenne.
5.Edit: szomorú lennék, ha a szüleim ilyen középszerű nevet adnának, amikor ottvan pl az Edina is, ami sokkal kecsesebb. Egyébként rendben van a név, csak nem tartozik nálam a legszebbek közé az Edit.
Szóval Alinát v Edinát adnám, ebből mind a kettő 1értelműen nagyon-nagyon tetszik!!:) De egyébként szóval a többi név is jó, mert vállalható, jó nevek; csak nekem ez a kettő tetszik közülük a legjobban.:) Tehát a jó név alatt most azt értem, hogy teljesen viselhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!