20 hónapos napirendjét leírnátok? 😊
"Utána megnézhet 1 db Bogyó és Babócát vagy Peppát... Utána megint megnézhet egy Bogyó és Babócát vagy Peppát"
De minek?
9 körül kel, pelus, öltözés, reggeli (kalács/szendvics/melegszendvics/néha gofri, v banános palacsinta), játék. 10 körül kel a húga (5 hónapos), ő 8-kor evett már. Fél 11-kor gyümi mindkettőnek, utána séta. Hazajövünk, fél 1 körül ebéd, alvás. A kicsi 2 körül szopizik, utána ő is alszik. 4 körül kelnek, uzsi (tejtermék, v gyümi+keksz), a kicsi szopizik. Utána udvar, amíg a férjem hazaér, ez 5-6 között van. Kint maradnak a férjemmel a kertben, én bejövök főzni, vagy ha napközben főztem, akkor elmegyünk játszótérre együtt. Fél 8-kor fürdés, utána vacsi (hideg v meleg, változó), fogmosás, meseolvasás, 9-ig alszik mindkettő.
Ha kánikula van, akkor csak du. megyünk ki és medencével indítunk. 😊
"Ne agonizaljuk mar tul ezt a mesenezest"
Szerintem se. De azért a napirendje részévé tenni mindjárt napi többször is... Ha úgy alakul, úgy alakul, na bumm. De azért tervbe nem venném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!