Ha fagyasztok husit jégkockatartóban, hogy fogok tudni kivenni egy kockányit belőle, hogy ne olvadjon meg a többi?
Figyelt kérdés
2008. nov. 13. 17:13
1/6 anonim válasza:
Hát ez az amit én sem értek...
fagyaszd le nyersen és mindig frissen csináld kb 10 perc alatt megfő a csirkemell
2/6 anonim válasza:
Nekem szilikonos jégkocka tartóm van.Abból ki lehet fordítani.Egy pici főzőlevet mindig önts rá,h ne száradjon ki a hús.
3/6 anonim válasza:
Mielőtt beleraknád hidegvizzel öblítsd át és így ha megfagy kipattan majd belőle, ha megmozgatod a tartód. :)
4/6 anonim válasza:
Mekkora okosságot mondott a 3. anyuka!!!! :) királylány vagy! :)
5/6 anonim válasza:
Ha megfagyott, tedd át az összeset egy dobozba, vagy zacsiba, én úgy szoktam tárolni. És akkor mindig csak annyit veszel ki egy mozdulattal, amennyi kell.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2008. nov. 14. 09:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!