Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek nem zavaró, ha...

Szerintetek nem zavaró, ha egy anyuka naponta 5 kepet feltesz a gyerekerol?

Figyelt kérdés
Engem mar nagyon irrital . Naponta 20 poszt tele a babaja kepeivel. Nem ertem miert nem eleg neha posztolni, mondjuk egy heten egyszer... mar sokan azt is kiteszik hogy alszik a gyerek, mintha barkit is erdekelne. Egy ido utan ez mar zavaro szerintem. Es akkor hozzairja, hogy a legszebb meg legcsinosabb meg stb..... hat lehet neki a legszebb de akkor miert nem tartja meg maganak?!
2019. júl. 9. 15:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ujdonsag varazsa. Majd elmulik es kevesebbet fog kitenni. Nekem minden ismerosom igy volt. Mire 6 hos lett a gyerek, ritkultak a posztok. Egy evesnel mar csak nyaralas, szulinap stb. voltak. Amugy se lesz ideje posztolni ha rohanni kell a gyerek utan. 😂 addig meg lapozd at. Engem senki nem idegesit facen, mert egyszeruen nem nezem ami idegesitene. Mukodik. Probald ki!
2019. júl. 9. 20:02
 12/13 anonim ***** válasza:

Egyszerűen tovább görgetek. Ha tényleg vicces vagy cuki lájkolom, de a huszadik felemelte a fejét képet már nem is veszem figyelembe, görgetek tovább.

Nem csak babás, sok sok olyan van ami nem érdekel. Figyelmen kívül hagyom és kész, de nem pörgök rajta.

2019. júl. 10. 08:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem követem és kész. Ha már nem tartjuk a kapcsolatot és más városban él, törlöm az ismerőseim közül. Amúgy engem is kiakaszt, k@pj@ be mert az én gyerekeim a legszebbek!😆 Ennél már csak az idegesítőbb mikor valaki terhes és megosztja, hogy a második gyereke is lány lesz és hozzá írja, hogy a legjobb felállás a családba és mindenki helyesel, hogy a 2 lány a királyság.
2019. júl. 10. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!