Sárgabarack 6 hónapos babának?
Tonnaszámra terem a kertben az isteni sárgabarack. 4 hónapos kor óta táplálunk hozzá de még barackok közül csak őszit kapott.
Gondoltam megfőzöm, lemixerezem és Sinlacal besűrítem neki és voilá kész a bébiétel. De a hozzátáplálási táblázatban 1 éves kortól írja a sárgabarackot. Tényleg nem lehet adni?
Ha ugy irja a tablazat hogy nem lehet akkor ne add , en nem adnam .
O ugy sem kivanja mert nem tudja mi az.
Inkabb gagyassz le par darabot ha akarsz neki adni majd amikor mar lehet adni
Hát akkor? Mi az oka?
Neten meg sokan írták, hogy mindenféle barackot javasolt orvos-védőnő 4-6 hónaptól. Szóval tanácstalan vagyok.
Én úgy tudom a ht. táblázatok nyersre vonatkoznal pl akik blw-znek
Feldolgozva már lehet előbb is, lásd pl málna 1.5 éves kor után nyersen, de bébiételként már 4 hónapos kortól van, szilva szintén stb.
Szóval főzve, turmixolva már szerintem adható.
Amit én követek táblázat, abban is 7 hónaposnak már javasolják. Én adtam is neki, nem volt semmi gond.
Olyan táblázatot kéne követned amiben megbízol. Én nagyon sokat olvastam mielőtt egyet is elmentettem. Olyat kerestem ami a WHO jelenlegi ajánlásai alapján van összeállítva. Így én azt követem és nem is kérdőjeleztem meg, hiszen illeszkedi a tudomány mai állására. És lesz..rom ha közben a védőnő régi elveket vall..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!