Hogy tetszenek ezek a lánynevek?
Igen, ritkák és sokak szerint furcsák, de ezek közül fogjuk valamelyiket adni a kislányunknak. Nektek tetszik valamelyik? Mi a véleményetek róluk?
Adelin
Véda
Dária
Hella
Letta
Tara
Zina
Zināʾ or zina is an Islamic legal term referring to unlawful sexual intercourse. According to traditional jurisprudence, zina can include adultery, fornication, prostitution, bestiality, and rape. Classification of homosexual intercourse as zina differs according to legal school. Wikipedia
Érdemes utána nézni a neveknek mielőtt döntötök.
A Véda, Hella, Letta, Zina nevek viselhető. Biztos, hogy egyedi lesz a baba neve. Ezeket én is akár adnám a gyerekemnek.
Az Adelin nekem kicsit régies hangzású, de még ez is adható név. Nem fogják csúfolni.
A Dária az nem egy gonosz meseszereplő? Lehet, hogy nem, de nagyon olyan a hangzása.
Tara szerintem elég rizikós kimondani. Nagyon beletörik a nyelvem. Míg külföldön Tárának ejtenék, itthon nem.
Utolsó, pont egy Véda, vagy Hella lesz egyedi? Ezek nagyon gyakoriak mostanában. Zina meg arab országokban tényleg a prostituált, így ezt se adnám. a Többi csak simán borzalmas.
Ha csak ezekből lehetne választani akkor a Hella, azzal még tud élni is nem szekálják halomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!