Éretlen csípő-terpeszpelus. De hogyan mekkorát?
Ma voltunk az 5hetes babánkkal a köt.csípő/vese UH és azt állapították meg,hogy éretlen a csípője.(a leletbe b1-et írtak)Azt mondták éjjel nappal terpeszpelus.De fogalmam sincs mekkora kell,hol tudom beszerezni(már 2 orvosi felszereléses/wolf boltban kérdeztem,de nincs)És egyáltalán hogy kell használni?
És ha kenguruban hordoznám többet,az használna erre?
esetleg neten lehet valahonnan rendelni?
2. vagyok, gyógyászati segédeszköz boltban vettük, de neten is lehet rendelni, pl. itt:
kedves 20:44es válaszoló.
és hol vetted ezt a pelust?Mert nem pesti vagyok...hanem Győri.
simán patikában?
én kisvárosban élek, de az egyik gyógyszertár mellet van gyógyászati segédeszköz bolt, és én ott vettem, ott megkérdezték a baba korát, méreteit, és így adták
mondjuk nekünk az uh jó lett, csak tapintással érezte a doki hogy le van tapadva a jobb oldala, és én csak éjszaka adtam rá a gatyát kb 7 hétig, és utána már nem kellett, meg nekünk tornáztatást is javasoltak
meg én azt olvastam egyszer, hogy a kenguru is jót tesz a csípőnek, mert abban úgy áll a lába, mint a terpeszgatyában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!