Bebetto és Coletto babakocsit nézett már valaki? Mennyi lehet a különbség köztük?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy ahol meglehetne nézni az tőlünk nagyon messze van :(
Olvastam róla jót is rosszat is.. De több jót.
Esetleg valaki látta már ezeket élőben? Mennyire nagyok egy 3in1 babakocsikhoz képest?!
2019. jún. 27. 20:34
1/3 anonim válasza:
Coletto Florinom van. Szerintem jó nagy, a mózest sokáig tudtuk használni. Minden terepen jól megy, nem rázkódik szét benne a gyerek egy rosszabb utcán, járdán.
Hátránya egyben az előnye, hogy nagy. Ha van otthon elég helyed, akkor nem gond a tárolás. Kis lakásba nem ajánlom (hacsak nincs babakocsitároló). Lépcsőn fel-levinni büntetés, mert baromi nehéz. Tömegközlekedni sem lehet vele túl jó.
Nekem nem kell sem cipelni, sem tömegközlekednem vele így én szeretem. Bár az autóshordozó része nagyon gagyi.
2/3 anonim válasza:
Egyetertek az elsovel mindenben.Nekunk is az van.Nem hasznaltuk ki csak a hordozojat.Lassan egy eve elvan teve eladasra var.
3/3 anonim válasza:
Nekem bebetto luca-m van. 4 éves, második gyerek nyüstöli. Egyszerűen imádom! Mindenki el van rajta hülve, hogy milyen jó állapotban van, azt hiszik újat vettünk a fiamnak. Pedig elhiheted én nem vagyok egy otthonülős anyuka, nem kímélem a babakocsit. Vettünk rá testvérfellépőt is, szóval a lányom is rajta utazik. Teljesen jó mérete van minden boltba beférek vele, frankón rugózik, ami fontos a rossz utak miatt, viszonylag kis helyet foglal kocsiban összecsukva. 60 000 volt újonnan feketén😁, nem Pesten vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!