Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babámnak Borostyán láncot...

Babámnak Borostyán láncot vennék, jó?

Figyelt kérdés

Mennyire hatékony?Fogzásra kellene.Láttam a Müllerben 2800Ft és 3600Ft-ért.A drágább kerekített kövekből van összerakva.Mit kell figyelembe venni vásárláskor?Aki már vett hol vette?Éjszakára le kell venni?Aki tud írjon!!Köszi!

11hós baba anyuja

2010. júl. 9. 14:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
37%

14.33-as!!

Nálad a pont! A lehurrogós anyukáknak meg javaslom, hogy lássák pozítívan a dolgokat a nagyvilágban! Miért kell állandóan puffogni, mint a vipera???

Nekem is nagyon bevált a lánc, csinos is, és nagyon megéri az árát!! *-*

2010. júl. 9. 14:44
 12/15 A kérdező kommentje:

Kedves 14:33-as!

Jól esett amit írtál!Írok privát!!!

Miért ne írhatnám ki a 316. kérdést ez ügyben???Az jobb,hogy "Kaptatok már Családit???"Ez is hányszor van?És mégis válaszolnak rá az anyukák pufogás nélkül.

Azért kérdeztem mert mi van ha valaki friss tapasztalatokkal rendelkezik és Ő nem írt választ az előző 315. kérdésre.

De örülök,hogy most először kaptam 11nél több választ a kérdésemre.

2010. júl. 9. 15:04
 13/15 anonim ***** válasza:
14:44-es!Köszi!!! Egyetértek! Éljen a jóindulatú optimizmus!!
2010. júl. 9. 15:08
 14/15 anonim ***** válasza:

Én hiszek benne, vettem is a kislányomnak. 2 hónapos korában adtam rá először. 2 napig bírtam. Őt látszólag nem zavarta, de rettentően nyűgös lett tőle. Pedig elvileg nyuodtabb is lesz a baba tőle. 2 hetente próbálkozom ráadni. Mindig ez az eredmény. Így szerintem nálunk a szoba dísze marad.

Egyenként csomózottat vegyél, biztonsági zárasat, színe mindegy. Éjjszakára is fent kell hagyni. Néha tisztítani kell. (Hogy hogyan keress rá a neten, nem tudom a pontos módját.) Nézz körül a neten is, sok helyről lehet rendelni. Én a babacsoda-rol rendeltem.

Sok sikert!!!!

2010. júl. 9. 22:03
 15/15 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Totál igazad van! Megkaptam a mailedet, válaszoltam is rá, de valamiért nem megy át, talán megtelt a fiókod. Kétszer is átküldtem, de visszajött, hogy nem tudod fogadni.

Kukkants majd rá.

Szép estét!

2010. júl. 12. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!