Babámnak Borostyán láncot vennék, jó?
Mennyire hatékony?Fogzásra kellene.Láttam a Müllerben 2800Ft és 3600Ft-ért.A drágább kerekített kövekből van összerakva.Mit kell figyelembe venni vásárláskor?Aki már vett hol vette?Éjszakára le kell venni?Aki tud írjon!!Köszi!
11hós baba anyuja
14.33-as!!
Nálad a pont! A lehurrogós anyukáknak meg javaslom, hogy lássák pozítívan a dolgokat a nagyvilágban! Miért kell állandóan puffogni, mint a vipera???
Nekem is nagyon bevált a lánc, csinos is, és nagyon megéri az árát!! *-*
Kedves 14:33-as!
Jól esett amit írtál!Írok privát!!!
Miért ne írhatnám ki a 316. kérdést ez ügyben???Az jobb,hogy "Kaptatok már Családit???"Ez is hányszor van?És mégis válaszolnak rá az anyukák pufogás nélkül.
Azért kérdeztem mert mi van ha valaki friss tapasztalatokkal rendelkezik és Ő nem írt választ az előző 315. kérdésre.
De örülök,hogy most először kaptam 11nél több választ a kérdésemre.
Én hiszek benne, vettem is a kislányomnak. 2 hónapos korában adtam rá először. 2 napig bírtam. Őt látszólag nem zavarta, de rettentően nyűgös lett tőle. Pedig elvileg nyuodtabb is lesz a baba tőle. 2 hetente próbálkozom ráadni. Mindig ez az eredmény. Így szerintem nálunk a szoba dísze marad.
Egyenként csomózottat vegyél, biztonsági zárasat, színe mindegy. Éjjszakára is fent kell hagyni. Néha tisztítani kell. (Hogy hogyan keress rá a neten, nem tudom a pontos módját.) Nézz körül a neten is, sok helyről lehet rendelni. Én a babacsoda-rol rendeltem.
Sok sikert!!!!
Kedves Kérdező!
Totál igazad van! Megkaptam a mailedet, válaszoltam is rá, de valamiért nem megy át, talán megtelt a fiókod. Kétszer is átküldtem, de visszajött, hogy nem tudod fogadni.
Kukkants majd rá.
Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!