Szerintetek normalis, hogy 3. napja kap antibiotikumot es meg mindig felmegy 38 fok fole a laza? (bov. Lent)
Figyelt kérdés
Vasarnap strandon voltunk, hetfore omlott taknya nyala, hetfo ejjel belazasodott, kedden ugyszint, plussz az orrvaladeka zoldes vastagabb lett, de meg mindig sok, szerdan haziorvos antibiotikumot irt fel, de azota sincs semmi valtozas. Mar nagyon aggodom...
22 hos kisfiu
2010. júl. 9. 13:40
1/7 anonim válasza:
akkor rossz az antibiotikum. attól már, ha nem is teljesen, de jobban kéne már lennie.
2/7 anonim válasza:
Szerintem sem jó neki az antibiotikum. Menjetek vissza a dokihoz és szerintem ír fel másikat. Az én lányomnak az antibiotikum szedésének másnapján már nem volt láza, harmadnapra meg már jól volt. (torokgyulladás volt)
3/7 anonim válasza:
Akkor szint biztos hogy nen baci okozza a betegséget hanem vírus, amire sajna nem használ az antibiot. De ha elkezdtétel már ne hagyjátok abba mert többet ártotok. Nagyon nehéz eldönteni h baci v. vírus. Mi is így jártunk tavasszal .. ez van.
4/7 A kérdező kommentje:
Hu most nagyon megijedtem! Remelem nem lesz nagyob baj! Tulajdonkeppen annyi "javulas" van a dologban hogy az ejjel mar nem 39 fok laza volt hanem 38 es egy kicsi...es ha virus akor milyen virus lehet? Nektek milyen volt?
Koszonom a valaszokat!
Meg valami: esetleg hivjam fel a doktornot?
2010. júl. 9. 14:03
5/7 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz, nagy baj , hogy a dokik minden szir-szarra antibiotikumot adnak. Magától is tuti szépen fog gyógyulni, de most már a gyógyszert min. 5 napig szedni kell!
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, egyet ertek, es az bosszant hogy nem is biztos hogy jo antibiotikumot ad mindig, el kellene kuldjon legkozelebb egy laborba, hogy kenetet vegyenek a torkabol, es ugy adjon megfelelo antibiotikumot, mert mostmar unom, hogy havonta egyszer lazas es piros a torka...
2010. júl. 11. 10:22
7/7 A kérdező kommentje:
Egyebkent mar kicsit jobban van, nem lazas de egesz nap szinte van hoemelkedese, meg mindig zold a taknya (bocs)...
2010. júl. 11. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!