Akinél ritkán van leves, a gyereknek se csináltok külön? Aki csinál, milyen levest csinál?
Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 12:18
1/3 anonim válasza:
Én nem adok a lányomnak levest. Ha olyat főzök, akkor veszek ki belőle: pl karfiollevesből karfiolokat, vagy ilyesmi.
De amúgy is alig eszik, inkább azt szeretem, ha szilárd ételt eszik.
Krumplileves, paradicsomleves, karfiolleves, tojásleves, húsleves, borsóleves, gyümölcsleves, ilyeneket szoktam...
2/3 anonim válasza:
Igazán nem szükséges est ennie, egy kisgyereknek levest ennie, hisz a víz a fontosabb dolgok elől veszi el a helyet. ha nagyon meleg van és tudom, hogy a lányom nem fogadná el a "nehezebb" ételt, akkor valamilyen krémlevest csinálok, amiben jó sok zöldség van ás belecsempészhető pl. sajt a komplettálás miatt.
3/3 anonim válasza:
mi szoktunk enni a levest, de külön nem főzök csak a babámnak. nálunk most a húsleves, a gyümölcsleves a favorit. szereti a gulyáslevest, palóclevest is. Paradicsomleves, krumplileves... ezek a kedvenc levesek.
Szerintem fontos a leves, én sokszor ebédre szilárdat adok a babámnak, uzsira vagy vacsira viszont levest. Most 20 hónapos, már van, hogy két fogásos ebédet is hajlandó enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!