Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Segitenétek? Mit vigyek...

Segitenétek? Mit vigyek magammal feltétlenül 10hónapos babámnak a strandra?

Figyelt kérdés

Holnap megyünk a Dagály strandra elöször,és nem igazán tudom,h miket kellene magammal vinni,kicsit tapasztalatlan vagyok etéren,ugyhogy elkellene egy kis segitség töletek.

És hogy tartsam viszonylag hüvösen a babám teáját?

Illetve láttam,h a belépökhöz adnak szekrényhasználatot is!

Mekkora az a szekrény,vagy hogy van ez?

Még soha nem voltunk ezen a strandon,ezért nem is tudom,h kabinhoz hasonlit-e vagy sem,és eszembe jutott,h esetleg oda is betehetném a szekrénybe a hamiját illetve a teáját!

Köszönöm elöre is a segitségeteket!

2010. júl. 9. 11:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Folyadékot,sokat!Naptej,valami a fejére nap ellen,úszópelus,törülköző,baba úszógumi,esetleg napernyő,napsátor.A szekrény nem nagy,de a fontos dolgokat bele tudod tenni.A teáját tarthatod termoszban is,vagy a szekrényben,de akkor legyen még egy amit kint tartasz kéznél,nekünk mindig olyan gyorsan megitta hogy nem volt ideje felmelegedni.
2010. júl. 9. 11:22
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segitségedet!:)

Igen ugy gondoltam,h az egyik italt ami éppen az itatópoharában van,azt magunknál tartanám,csak a többit raknám be a szekrénybe!

Akkor ezek szerint ez a szekrény vmi kisebb valami,és nem olyan mint a kabin,mondjuk kabinnak jobban örültem volna!:(

2010. júl. 9. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!