Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez milyen időszak a babánál?

Ez milyen időszak a babánál?

Figyelt kérdés

Pelenkázni szinte lehetetlen, megmakacsolja és befeszíti magát már attól is ha vízszintesbe teszem. Ha elmegyünk valahova, babakocsi kizárva csak ordít végig. Újabban pedig szó szerint hisztizik. Ha valamit nem engedek neki befeszíti magát és úgy morog (vagy mi) és sikítozik és ugrál. Az is megesett hogy földhöz vágta magát és úgy ordított. Ha csak simán nem tetszik neki valami ugyanezt csinálja. Oda adom az apjának egy kicsit jönne vissza hozzám. (gondolom szepa)

De a többi miért van? Néha már kikészít a hisztivel és még csak 9 hónapos...

2019. jún. 21. 21:22
 1/2 anonim ***** válasza:
9 hosan kezdődött kb, hogy utálja a pelenka cserét. Nagyon le kell szerelni, hogy ne legyen orbitális balhe üvöltés. Most 17hónapos. Az öltöztetés szintén egy kemény művelet. A hiszti... Legfőképpen ha fáradt. Képes földhöz vágni magát, a fejét verte a földbe. Amikor nagy kétségbeesve meséltem az apjának és hogy a szívem szakad meg, hogy ennyire kiborul mosolyogva annyit mondott képzeld én ugyan ezt csináltam. Tehát igen. Türelem türelem és türelem. Ez fokozódik ha én is türelmetlenebb fáradtabb vagyok. Ha normálisan szeretettel türelemmel kezelem gyoran elmúlik ez a "valami".
2019. jún. 21. 21:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Az a legnagyobb bajom nekem hogy türelmetlen vagyok és ezt nem is tudtam még nem lett gyerekem.. Az a legrosszabb hogy nem tudom hogy kezeljem a hisztijét.
2019. jún. 21. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!