Hasfájásra mi vált be, - sürgős?!
Ma 1-től üvölt a kisfiam, már én is sírtam vele... :(
Infacol, gripe water, pocimasszázs, mecsek baby tea nem vált be. Egyedül a ringatás jön be néha egy-egy 5 percre.
5 hetes, 4 napja küzdünk ennyire, de alapjában már az első héttől hasfájós.
Én nem ettem-ittam puffasztót.
A baba is alig eszik így, 300 milit csak egy nap a bő 500 helyett. :(
Úgy tűmik, hogy a patikai kevert cucctól tényleg jobban van, 20 percen belül, kissé sírva ugyan egy 3-4 percet, de úgy jönnek a szelek, hogy csak na... Utolsó válaszoló, kicsit elkeserítettél, hogy megszokja a szervezete... Akkor ha már nem hazsnál, újra egyebekkel kísérletezzünk, 1-2 hétig, aztán megint a gyógyszertári? Mit tanácsolsz?
Mindenkinek nyugodt, pocifájásmentes éjszakát!
Kedves Utolsó Válaszoló!
Nekünk továbbra is csak a papaverines (görcsoldó), gyógyszertári kevert használ valamit. Meg ha lajhárpózban visszük, rázzuk teljes erőből :), vagy a lábunkra ültetve lovacskázunk intenzíven. Mindig meg kell találni azt a fogást, ami épp beválik.
Mikor a kérdést írtam, 3 hétig napi 3-szor használtuk a patikai lötyit, de most már van, hogy 1-2 nap teljesen kimarad, mert semmi gond! Ha kell, akkor is legtöbbször csak egyszer egy nap! Szóval, tényleg kitartás, az idő meg fogja oldani, mi 2 nap múlva leszünk 3 hónaposak, és az utóbbi 1 hónapban szép lassan, fokozatosan ritkultak a hasfájós időszakok. Az viszont jellemző, hogy a napnak ugyanazon szakában jön elő nagyon, van, hogy egy hétig este 9-11, van, hogy 5-7. Szerencsére éjszaka nálunk sincs gond, azóta sem.
Szóval, kitartás! És gratula a bébihez! :)) Hamarosan eltereli a figyelmét a könyvespolc, vagy egy ének, stb, akkor már könnyebb dolgod lesz valamivel.
Jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!