Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hasfájásra mi vált be, - sürgős?!

Hasfájásra mi vált be, - sürgős?!

Figyelt kérdés

Ma 1-től üvölt a kisfiam, már én is sírtam vele... :(

Infacol, gripe water, pocimasszázs, mecsek baby tea nem vált be. Egyedül a ringatás jön be néha egy-egy 5 percre.

5 hetes, 4 napja küzdünk ennyire, de alapjában már az első héttől hasfájós.

Én nem ettem-ittam puffasztót.

A baba is alig eszik így, 300 milit csak egy nap a bő 500 helyett. :(

2010. júl. 8. 17:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Úgy tűmik, hogy a patikai kevert cucctól tényleg jobban van, 20 percen belül, kissé sírva ugyan egy 3-4 percet, de úgy jönnek a szelek, hogy csak na... Utolsó válaszoló, kicsit elkeserítettél, hogy megszokja a szervezete... Akkor ha már nem hazsnál, újra egyebekkel kísérletezzünk, 1-2 hétig, aztán megint a gyógyszertári? Mit tanácsolsz?

Mindenkinek nyugodt, pocifájásmentes éjszakát!

2010. júl. 8. 23:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekünk azt mondta a gyerekorvos, hogy pár napig szüneteltessük aztán csak naponta egyszer adjak neki, amikor tényleg nagyon fáj a hasa. Te megtudod előzni a hozzászokást szerintem, ha felváltva adod neki. Amikor jobb időszaka van, akkor adj infacolt vagy gripe watert, este meg a gyógyszertárit, attól jobbat is alszik. Én most hason tettem le a babómat, de még nem aludt így sose, úgy hogy lesem hogy szuszog e. Fél óra mulva ugy is sirva kel,nem érdemes elaludnom se.
2010. júl. 8. 23:57
 13/14 anonim ***** válasza:
teljesen együttérzek,nálunk ugyanez a helyzet,még az időpont is stimmel!nekem van hintám,én abba teszem,ott alszik egy órácskát.Infacol,tea nem jó:(apa ma hozza a vízet,én ebbe bízom.ísokaknak bevált.Más nem akkor az idő úgyis megoldja.Addig meg türelem kell.Az a jobbik eset,hogy nem hajnalba ordít.Akkor alszik.Kitartás nem vagy egyedül:(6hetes
2010. aug. 30. 15:05
 14/14 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó Válaszoló!

Nekünk továbbra is csak a papaverines (görcsoldó), gyógyszertári kevert használ valamit. Meg ha lajhárpózban visszük, rázzuk teljes erőből :), vagy a lábunkra ültetve lovacskázunk intenzíven. Mindig meg kell találni azt a fogást, ami épp beválik.

Mikor a kérdést írtam, 3 hétig napi 3-szor használtuk a patikai lötyit, de most már van, hogy 1-2 nap teljesen kimarad, mert semmi gond! Ha kell, akkor is legtöbbször csak egyszer egy nap! Szóval, tényleg kitartás, az idő meg fogja oldani, mi 2 nap múlva leszünk 3 hónaposak, és az utóbbi 1 hónapban szép lassan, fokozatosan ritkultak a hasfájós időszakok. Az viszont jellemző, hogy a napnak ugyanazon szakában jön elő nagyon, van, hogy egy hétig este 9-11, van, hogy 5-7. Szerencsére éjszaka nálunk sincs gond, azóta sem.

Szóval, kitartás! És gratula a bébihez! :)) Hamarosan eltereli a figyelmét a könyvespolc, vagy egy ének, stb, akkor már könnyebb dolgod lesz valamivel.

Jó babázást!

2010. aug. 31. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!