Tv a szobában, baba melletz?
Nálunk külön szobában alszik a baba az első naptól. Közvetlenül egymás mellett van a két szoba, az ajtók kb. egy méterre egymástól, és természetesen tárva hagyjuk mindkét szoba ajtaját. Meghalljuk a halk nyöszörgését is, és légzésfigyelőnk is van. Most 2 hónapos és nagyon nyugisak az éjjeleink, az elejétől kezdve egyszer kel csak hajnalban (anyatejes, igény szerint szoptatott baba). Szóval szerintem nem tragédia, ha külön szobában lesz, főleg ha egymásból nyílnak.
Amúgy az első hetekben úgy megváltozik majd a napi rutinotok, hogy lehet eszetekbe sem jut majd bekapcsolni a tévét. :) Én a babához közel, vele egy szobában nem tévéznék, de ha külön szobában van, akkor halkan mehet szerintem.
Első pillanattól a saját szobájában alszik a fiam. Pedig a mi hálónkban nincs tévé. Csak a nappaliban.
Tökéletesen megfelelt így mindenkinek. Volt egy kanapé a gyerekszobában, ha túl sokszor kellett átmennem, ott dőltem le aludni.
6 éves, már nem kell átmennem hozzá. És nem kellett sehova átszoktatni, mert mindig is a saját szobájában volt. Nekünk így volt a legjobb.
Mi is kertes házban élünk.
Én le leszek pontozva.
Egy szobában alszunk a babával (mivel csak egy szoba+nappali van) idővel majd kimegyünk a nappaliba, onnantól ez lesz a saját szobája, de még a szoptatás miatt így kényelmesebb mindenkinek.
Van bent tv, szokott menni, halkan, a baba rá se bagózik, én meg nem bánom hogy ha megszokja, hogy vannak zajok körülötte... és most fognak repülni a kövek, de én szoptatás közben nézem a tv-t.
Nyilván nem egész nap nyomatjuk a tv-t, és direktbe nem fogom a képernyő elé ültetni még nagyon sokáig, de attól hogy szerintem nem lesz baja, hogy néha megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!