Kisbaba mellett nálatok hogy megy a klíma?
Ki van tisztítva a klímák.
Tanyán nőttem fel, bírom a hideget-meleget de ha egyszer van klíma a házban és látom a picin hogy kész van a melegtől, persze hogy gondolkozom hogy használom-e. Egyébként tavaly a nagy melegben, a terhességem végén igenis szuper volt hogy volt klíma.
Sehogy mert nincs. Nem is kell, mert jó a ház hőtartása, 24 fok van. És ha fúj a szél kinn, nem zárom be az ablakokat, hanem kinyitom, így huzat lesz, ami lehűti. Ha mégis meleg lenne, bekapcsolom a ventillátort.
Laktam klímáa házban, mikor a nagyobb még baba volt, 24 fokra állítottam be, de úgy csináltam, hogy 1 órát ment max, majd kikapcsoltam. Így is könnyeztem attól az 1 órától, pedig tiszta volt a klíma.
Én nem bírom a meleget. Mi a baj ebben?
27-28 fokban meg aludni sem tudok normálisan. Akkor inkább kínlódjak egész nyáron a saját otthonomban? Vicces emberek vannak.
A klímát minden szezon előtt ki kell takarítani, ahogy a miénk is ki van.
Állítsd legalacsonyabb fokozatra fújásba, akár quiet módot is bekapcsolhatod, 22 fok, ez mehet akár végig olyan mintha szellőztetnél és kintről hidegebb levegő jönne, ennyitől semmi baja nem lesz.
Nekem 3 éves mellett megy így, ha meg elmegyünk itthonról vagy másik szobába vagyunk akkor leveszem 20-21-re .
Éjszakára kapcsolom be csak, hogy legalább tudjunk aludni. Napközben redőnyök le, stb, így max 25 fok van ami határeset. Elvan pelusban-ujjatlanban. Éjszakára vékony rugit adok vékony takaróval és 23 fokra van állítva.
Nem fog megfázni éjszaka nyugi. Csak ne fújjon közvetlen felé (állítsd be a ventillátor irányát ha lehet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!