Lehetséges hogy egy babának csak éjjel fáj a pocija?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Első gyermekes anyuka vagyok.Nemrég múlt 10 hónapos a kisfiam, de még sosem aludta át az éjszakát.Eleinte is elég hasfájós volt aztán jött a fogzás ,de mostanában este 8körül lefektetem majd általában 10-10.30 körül nyöszörögve, forgolódva (lábacskáival kapálózva )mintha görcsölne a hasa ébred.Majd ringatással visszaalszik és 2-2.30 körül megint ilyen kínlódva ébred szegény.Van amikor ez többször is megismétlődik de általában ez a két időpont szinte biztos.Napközben nincs gond.Már nem szopizik hanem tápszeres. Kérlek ha valakinek van iyen tapasztalata írjon mert nagyon kétségbeejtő hogy nem tudok segíteni neki.Előre is köszönöm2010. júl. 8. 14:40
1/3 anonim válasza:
Szia! Az én kisfiam 7 hónapos és mintha csak róla írtál volna. Ő is nagyon hasfájós volt úgy 5 hónapos koráig, azóta pedig csak éjszaka, ugyanez van mint nálatok. Nekem azt mondták, hogy a fogzástól is lehet, bár nekem is úgy tűnik, mintha a hasa kínozza. Ő még szopizik, de már mást is eszik. Napközben talán jobban kimozogják magukból a szeleket és éjszaka meg jobban gyötri őket. Megoldást én sem találtam. :(
2/3 anonim válasza:
Próbálj neki adni valami görcsoldót, angolvizet, vagy espumisant éjszakára. Akkor majd kiderül, hogy valóban a poci a probléma. Egyik sem veszélyes anyag, az espumisan fel sem szívódik, én gyakran adom éjszakára a lányomnak, mert egyébként is sokat pukizik, éjszaka legalább nem ébred meg emiatt.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat,kipróbálom majd az angol vizet hátha segít, az espumisan sajna nem volt hatásos.Közben arra is gondoltam tápszert váltok hátha az is változtat picit a dolgon.
2010. júl. 9. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!