Hogy érjem el hogy rám figyeljen?
Fiam 13hónapos. Azt vettem észre hogy nem igazán érti amit kérek tőle. Vannak dolgok amiket tud pl puszit ad vagy megölel. De ezeken kívül mintha a falnak beszélnék.ha szólítom a nevén nem mindig figyel. Nem tudom hogy azért mert annyire bele merül a dolgába vagy más állhat a háttérben. Védőnő szerint kicsit levan maradva. Mondta mit hogy próbáljak de minden próbálkozásom kudarcba fulladt. Nem tudom lekötni a figyelmét. Nem akarom senki babájához hasonlítani de rossz érzés hogy látom a vele egykorosztály megérti minden szavát az anyukájának. Amiket tud : puszit ad
Megölel
Pápát érti de nem int
Ha kérem lecsücsül
Kezéből a tárgyat kérésre odaadja
Kezdeményezi a kulucska jàtékot
Menni már tud
Amig baba, addig csak segítsd és játssz vele.
13 hónaposan miért kellene feladatokat végeznie? Lehet szimplán nincs kedve hozzá. Vagy túlzottan loholsz utána. Ha játszik és puszit vagy ölelést követelsz, érthető hogy a játékkal foglalkozik inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!