Milyen tünetei vannak a vírusos kiütéseknek? Tapasztalatokat írjatok légyszives azok, akiknek a gyermeke már átesett rajta!
nálunk láz nem volt, viszont iszonyúan viszketett neki, és kb. másfél hónap alatt m últ el teljesen. sok éjjelt nem aldutunk. a dokinő írt egy keveréket, cink oxidosat, ami hűsítő, azzal kentem neki.
először azt hitte a bőrdoki h ekcéma, de aztán elkezdett belilulni, mintha ütés lenne, ebből rájött h vírus. csúnya volt, foltokban vörös, száraz, ránézésre is iszonyú viszketős.
És mekkora felületen volt ez?
Mi voltunk a hét elején bőrgyógyászaton, ott azt mondták, hogy ez lesz! Kapott egy szteroidos kenőcsöt! Én felhívtam a háziorvosunkat, mivel nem akartam ezzel kenni, miután megnézte, mondta, hogy szerinte allaergia! Egyébként a jobb talpa olyan, kb másfél hete, és elötte meg is csípte ott egy bogár! Szerintem azóta mégegyszer! A jobb tenyere is pöttyös, itt van egy száraz folt is! A bal lábán csak pár pötty! Nem volt láz, és most kezd neki viszketni! Le tudnátok írni, hogy néztek ki a kiütések? Előre is köszi!
12:20-as vagyok- nálunk kicsi területen indult, középről terjedt kifelé, akrodermatitisze volt (az is lehet, hogy a 15 hós oltás következtében, de ez nem biztos, kérdezete a bőrdoki, volt -e megelőzően vírusos fertőzése, mondtam nem volt, de utánaszámoltam, és pont azután jött elő, hogy megkapta az oltást, kb. másfél héttel utána, a neten is utánanéztem, és azt találtam, okozhatta akár az oltás is), aminek ez a tünete, hogy belülről terjed a végtagok felé. volt a karján, 2-3-4 cm.-s foltokban, meg a combján, a hasán meg a csípőjén, a hátán meg az alsó lábszárán csak kisebb kiütéses foltokban. az arcán nem volt.
először mi is szteroidosat kaptunk, de nem használt semmit, ráadásul utánaolvastam, miket okozhat mellékhatásként, és csak 1 hétig használtuk. utána ezt a cink oxidosat, meg gyógyszertári hidratálót (cremor aquosus).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!