Természetes vörös hajú anyukaként, lehet vörös hajú kisbabám?
Nekem lángvörös hajam volt(már csak nyomokban vörös), ha süt a nap.
A családban egy nagyszülő és egy nagynénim vörös.
A lányom apjánál senki, mind könnyen barnuló szőkésbarnák.
A lányom is ilyen lett.
Szerintem a bőrtípussal meghatározóbb.. ha a párod könnyen barnuló barna, akkor szerintem kisebb az esély, mint egy tejfehér bőrű, de koromsötét hajú férfival.
A családban egyedül nekem vörös a hajam.
Anyai ágon a dédnagyapám, apai ágon szintén a dédnagyapám volt vörös. Azóta sehol senki :)
Előző vagyok. Kicsit elkanyarodok a témától!
Nem akarom elvenni a kedved, de szeretném veled tudatni, hogy fiúként nekem elég nehéz életem volt bármennyire is meglepő. Ismerkedésnél én mindig mínuszról indultam, főleg ha lányokkal szerettem volna ismerkedni pedig nincs csúnya arcom.
Nem beszélve a suliról, hogyha hagytam volna magam simán kiközösítettek volna, emberek próbáltak belőlem viccet csinálni és az a baj, hogy aki nem tenné ezt az is elfordul tőlem mert "gáznak" tart, mivel gáz egy olyannal barátkozni, akit mindenki gúnyol. Sokkal jobb másokból viccet csinálni és mivel humorosnak találják a többiek, könnyebben tud barátokat szerezni.
Ez van...vicc tárgyát képezzük.
Ha esetleg mégis összejön és fiú akkor próbáld meg majd neki megmagyarázni, hogy a haját ne vágja le feltéve, ha lesz olyan szerencsés, hogy egyenes a haja. :)
Axl Rose: [link]
Mondjuk a vörös nőkkel nem ilyenek (szerintem).
Elnézést, hogy elkanyarodtam a kérdéstől/témától.
Szia!Én egyedüli vörös voltam a családban, férjem barna.
Lányunk vörös lett,fiam barna. (Aminek örülök, utolsó fiú hozzászólóval egyetértek)
Lányom haja csodaszép,szebb mint az enyém volt,nekem rikító volt.Amit akkor utáltam,mert sajnos engem is csúfoltak vele annó,akkor ki nem állhattam,hogy vörös vagyok,ma már visszasírom azt a színt.(Azóta sötétedett sokat)
Sajnos a gyerekek hajlamosak bármilyen apróság miatt szekálni a másikat.Hiába mondták a felnőttek,hogy jaj de szép színű a hajad,én akkor is utáltam,ma már másként látom, büszkén hordanám,ha újra olyan rikító is lenne.
Fiúként meg főleg rossz lehetett ezt megélni.
#17-es sajnálom, hogy csúfoltak emiatt, mint a 18#-ast is, én is lány vagyok és engem se hagytak ki a "jóból".
Érdekes, hogy sötétedik a hajad, nekem ellenkezőleg nagyon világosodik nyáron szőkének látszik szinte, de télen kifejezetten vörös, csak évről évre kopik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!