Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pampers pants bugyipelenkabol...

Pampers pants bugyipelenkabol nincs 7es?

Figyelt kérdés

Sajnos lassan kisfiamra nagyobb meretu pelust keresunk es eddig amiota regeteget iszik es atalussza az ejszakat sok probalkozas utan csak a pampers pants pelenka valt be tobbi mind atazott

Kerdesem az lenne hogy van e belole 7es most 6at hasznalunk de szegenynek lassan mar a combjanal szorit es ezert szeretnenk nagyobbra valtani viszont ujra tesztelgetni nem szeretnek eddig neztem dm rossmann muller tesco neten es sehol nem talaltam lehet en voltam figyelmetlen azert kerdezem itt is, masfel eves a kisfiam

2019. jún. 6. 01:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Nincs
2019. jún. 6. 09:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy kell akkora? Másfél évesen még simán hármast hordott a lányom. 3 évesen hagytuk el a pelust, akkor hordott ötöst. A hetes, ha esetleg van is, hatalmas lehet!
2019. jún. 6. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!