A férjem miért akarja az exe nevét adni a gyerekünknek?
Figyelt kérdés
Én megmondtam hogy nem fogjuk azt a nevet adni az biztos..Azt mondja nem azert akarja mert úgy hivjak az exet is neki az tetsziik aza nev. Hat nekem meg nem tetszik mit csinaljak?
Te szülöd, te döntöd el. Max írd le neki melyik nevek tetszenek neked és abból válasszon. Én sem adnám egyik exe nevét se a lányomnak :D
2019. jún. 4. 21:38
2/20 anonim válasza:
Valoszinu csak tetszik neki. Nem kell tulgondolni. De en sem adnam a gyerekemnek a ferjem exenek nevet. Van olyan ismerosunk, ahol anyukanak is nagyon tetszett a ferj exenek neve, de vegul megsem ezt adtak. Pont ezert.
2019. jún. 4. 21:41
3/20 anonim válasza:
“Te szülöd, te döntöd el” az széép, ilyen mentalítással boldog lehet a gyereked apja...
Mond el neki, hogy te nem szeretnéd ezt a nevet mert az exére adszociálsz és külömben neked nem is tetszik. Kicsit mondjuk furi, hogy ő miért akarja az exe nevét adni a gyereknek.. egyik exemmel sem váltam el haragban de nem szívesen nevezném el róluk a gyerekemet :D
2019. jún. 4. 21:46
4/20 anonim válasza:
Én sem adnám az exem nevét a gyerekemnek. Örülök, hogy elfelejtettem el őt, nemhogy minden nap ő jusson eszembe róla.
2019. jún. 4. 21:50
5/20 anonim válasza:
Soha nem adnék olyan nevet a babámnak, ami a férjemnek nem tetszik. A névadásnak szerintem közös megegyezésen kellene alapulnia.
2019. jún. 4. 21:52
6/20 anonim válasza:
A fiamnak az a neve mint egy régi nagy szerelmemnek, a két dolognak abszolút semmi köze egymáshoz!!!!!!
2019. jún. 4. 21:54
7/20 anonim válasza:
1. Vagyok :) viccesek vagytok :) igen boldog a párom és igen én választottam nevet a lányunknak. Ha bennem növekszik és én hozom világra akkor van jogom ragaszkodni ahhoz a névhez amiről úgy érzem, hogy illik a gyerekemhez. Kedves kérdező sajnállak, ha nem állsz a sarkadra és a saját lányod a férjed exére fog emlékeztetni és nincs benbed annyi, hogy közöld vele ez zavar téged és a férjed is egy tök, hogy ezt nem veszi figyelembe.
2019. jún. 4. 22:01
8/20 piroska és a farkas válasza:
Egyik exemmel sem vàltam el haragban, mai napig jó embereknek gondolom őket. Tehàt én pl simàn adnàm , ha maga a név annyira tetszene, és mivel nem az ő feleségük lettem, hanem a férjemé, azt gondolom,ha neki tetsző név lenne, nem lenne gondja vele. Merth nem arról van szó, h egy exem nevét adom, hanem h egy olyan nevet adunk, ahogy történetesen az egyikünk exét is hívtàk, meg rajta kívül még pàrezer embert...
2019. jún. 4. 22:11
9/20 anonim válasza:
De van vmi rossz emléked az exről vagy ismerted? Mert ha egyik se, akkor nem értem.
A párom feleségének pl szép neve van, én simán el tudtam volna képzelni a lányunknak.
Viszont ha nem szeretnéd, ne erőltesse. De túl se kombináld.
2019. jún. 4. 22:18
10/20 anonim válasza:
Na, jól néztem volna ki, ha ez alapján döntünk! Tekintve hogy NEKEM is ugyanaz a keresztnevem, mint párom exének (aki ráadásul a menyasszonya is volt már) és a legkisebb gyerek is ezt a nevet kapta. Baromira nem az ex jut róla eszembe.
Szerintem kössetek kompromisszumot és válasszatok KÖZÖSEN egy olyan nevet, ami mindkettőtöknek tetszik. Semmiképpen ne egyedül dönts, elvégre a gyereknek két szülője van, egyforma jogokkal rendelkeztek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!