Pici babának mi a legjobb védelem nap ellen?
Itt a nyár, most már elkerülhetetlen, hogy akkor is kivigyük az utcára a babát, amikor tűz a nap. Nekem egy 2 hónapos kisfiam van. A babakocsi mózeskosarát használjuk sétákhoz, ennek van egy felhajtható napellenzője, de nem mindig elég - van, amikor besüt felette a nap, és éri a kisfiam arcát is.
2 hónapos babának mi a legjobb védelmező módszer leégés ellen? Ismerem a klasszikus, babakocsira terített textilpelusos megoldást, de olvastam, hogy ez is veszélyes, mert még jobban felmelegszik tőle az a rész, ahol a baba fekszik, nem jár a levegő, akár bajt is okozhat.
Azt is olvastam, hogy ilyen pici babáknak még a naptejek sem ajánlottak.
Van még a babakocsira szerelhető kis napernyő, nekem ez tűnik a legszimpatikusabbnak, de még nem próbáltam - aki ilyet használ, érdemes beszerezni? Lefedi a baba egész arcát, bárhogy fordulunk a kocsival?
Kinek mi vált be, kicsi babáknál mi a legcélszerűbb?
Köszönöm. :)
A napernyő ritka idegesítő találmány, mindig igazgatni kell.
Erre jó az olyan babakocsi, aminek megfelelő nagyságú és uv szűrős a kupolája és van rajta szellőző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!