Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Maci kávét hol lehet venni?

Maci kávét hol lehet venni?

Figyelt kérdés
Pontosan mi a neve, és milyen kiszerelésben van, mikortól lehet adni? (Alább olvastam ezzel kapcsolatos kérdést, de ezekre nem találtam ott választ.)
2010. júl. 7. 20:07
 1/10 A kérdező kommentje:
Vagy cikória kávét? Orvosunk mondta, hogy majd tehetek bele a tápszerbe, de semmi többet nem mondott róla.
2010. júl. 7. 20:08
 2/10 anonim ***** válasza:

Maci van a dobozán. Cikória kávé, hosszúkás hengeres papírdobozban van. Az instant kávék környékén van minden nagyobb közértben kapható.

Én gyereknek nem adtam még, de nálunk tejallergia van, gondolom, amikortól kakaót is adnál, onnantól mehet.

2010. júl. 7. 20:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Mármint "Maci" a neve (mint a Milka, vagy más).
2010. júl. 7. 20:11
 4/10 anonim ***** válasza:
Az Interspárban van, Maci kávé a neve. Henger alakú dobozban van a kávéknál.
2010. júl. 7. 20:13
 5/10 anonim ***** válasza:

Coop-ban is kapható...

készült cukor, cikória- maláta kivonatból. Tehát mivel cukros én nem adnék neki 6-7 hónapos kor alatt. De igazából rá érsz később is adni.

Maláta kávénak meg szintén ez a neve.

2010. júl. 7. 20:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Spar-ban is árulnak hengeres Maci kávét. CBA-ban év elején vettünk utoljára - ott szögletes dobozban volt, állítólag ez az új csomagolás - , de a CBA-ban már megszüntették a forgalmazását (legalábbis a Bp. Nagy Lajos király út 100. alatt található CBA-ban).
2010. júl. 7. 20:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Múlt héten sima Sparban vettem 670 forintért.
2010. júl. 7. 20:39
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Csak olvasom: maci kávé, és nem tudtam, hogy ez fantázia név, vagy az igazi neve. Így már megtalálok. :)))

2010. júl. 7. 22:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Az új csomagolású szögletes zacskóban van. 1 éves kor körül szerintem lehet adni.
2010. júl. 7. 22:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Én sáárga-kék kördobozban vettem, nagy maci és maci felirat van rajta
2010. júl. 7. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!