Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bébiitalokat csak a lejárat...

Bébiitalokat csak a lejárat napjáig lehet felhasználni?

Figyelt kérdés

Interneten rendeltem elég sokat és sajnos már majdnem lejáratost küldtek. A kisfiam viszont nem akarja inni mert még szopik is 8 hós max vizet iszik.

mi legyen vele?

2008. nov. 12. 10:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nincs visszavásárlási garancia,akkor sajnos sok mindent nem tudsz vele csinálni.Báár nekem van ötletem.Vidd el a védőnökhöz,és ők valszínű eljuttatják olyan kismamának,akinek ez nagy segítség lesz :))
2008. nov. 12. 10:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem butaságot csináltál, hogy az internetn vásároltad a bébiitalt. Akármelyik vidéki pici boltban is lehet venni 1-1 üveg (nem lejárt szavatosságú) bébiitalt. Gyakorlatilag semmit nem spóroltál, hanem kárbavész minden.

Naponta vagy 2 naponta kibontok 1 üveg őszi-sárgabarack italt a lányomnak, de ha nem issza meg mindet feláldozom magam és megiszom. Nagyon finom.

Üdv. 8 hónapos picilány anyuja

2008. nov. 12. 12:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezért soha nem szabad interneten rendelni gyermeknek semmit,én sosem bíztam meg ilyen dolgokban az internetben,hiszen bármilyen "göncöt"kifizetettnek velem és ki tudja mit kapok a kezembe.tényleg bármelyik kis falusi kis boltban is lehet már gyermekeknek venni üdítőt,mert egy 8 hónapos babának már a 100-lékós gyerek üdítőket is nyugodtan lehet adni.
2008. nov. 12. 12:45
 4/7 A kérdező kommentje:
tanultam az esetből :(
2008. nov. 12. 13:23
 5/7 anonim ***** válasza:
jól van nem kell szegényt bekapni...meg honnan veszitek, hogy falusi?? Amúgy tényleg a védőnő a jó megoldás, add neki oda, így is buksz rajta, de legalább nem dobod ki. Vagy még esetleg teszveszen hirdesd meg, őszintén megírva a lejárati dátumot, hátha..
2008. nov. 12. 13:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyvárosi vagyok :)
2008. nov. 12. 15:25
 7/7 anonim ***** válasza:

A harmadik válaszadó vagyok és ne is haragudjatok,de én nem azért írtam,hogy bármelyik kis falusi boltban lehet kapni üdítőt,mert én lenézem a kérdezőt és falusinak nézem,ez egyáltalán NEM így van én minden egyes NŐT tisztelek aki gyermeket szült,mert sajnos vannak olyan ismerőseim akiknek minden fontosabb a gyermekszülésnél!Én azért írtam mert amikor nyáron nyaralni voltunk és útközben megálltunk egy nagyon picike kis faluban még ott is tudtam venni a kisfiamnak üdítőt!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 éves kisfiú és 4 hónapos terhes kismama

2008. nov. 13. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!