Egyedül álló lettem, hogy kell intézni a családit egyedül állóként?
Figyelt kérdés
Valami egyszerű módja van ennek? Előre is köszi a választ.2010. júl. 7. 15:47
1/5 anonim válasza:
Nagyon sajnálom.MÁK-tól kell papírt kérni, sztem netem is fennt van, és letudod tölteni, el kell küldeni. Igazolást biztos kérni fog, előtte hívd fel őket, hogy milyet kér. Egyébként az emelt családi csak 800 Ft-tal több. Tiszta röhej, de persze számít az 800 ft is.
2/5 anonim válasza:
Menj be a polgi hivatalba is, ott is kérhetsz pl. gyerekvédelmi segélyt. Ha már ovis vagy bölcsis lesz a gyerkőc, akkor ingyen étkezhet.
3/5 A kérdező kommentje:
Emelt szintű családit kapok, és ne írattam bölcsibe, de majd csak szeptembertől, ha akkor be veszik egyáltalán. Köszi
2010. júl. 7. 16:07
4/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, be
2010. júl. 7. 16:08
5/5 anonim válasza:
Én is most intéztem, nem kell kitöltendő nyomtatvány, hanem egy kézzel írt nyilatkozat: mióta vagy egyedülálló, milyen jogcímen-tehát élettársi kapcsolat volt, vagy ha van bírósági végzés a válásról akkor azt kell csatolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!