Van még olyan baba aki fél évesen nem ül magától és mászik?
Biztosan sokan :D nekem a kicsi kúszni se kúszott 7 hónapos kora előtt. Utána gyorsan jött minden, 9 hónapos korra mászott, ült, állt. A nagy elég turbó volt de nem ült, nem állt 6,5 hónapos korban. Hidd el, ilyenkor 2 hét olyan sokat számít, hogy nem is gondolnád..
Odamegy ha hívják? 😂 adjon már nekem nevelési tippet 😂
Vagy kamuznak, vagy pont az ő gyerekeik tartoznak a nagyon ritkák közé!
(Én is láttam már 6 hónapos álló babát, nem is nagyon akartam hinni a szememnek)
Az én gyerekeimnél csak arra emlékszem, hogy a nagy 8 hónaposan àllt fel, a kicsi pedig 10 hónaposan ült kapaszkodás nèlkül - bár belekapaszkodva valamibe picivel előbb fel tudott állni
Olvasni, hiteles forrásból tájékozódni luxus?
Félévesen nem kell se ülni, se állni, se mászni. Ha 1 évesen nem teszi ezeket, akkor kezdj aggódni. Az önálló elindulás határa pedig 18 hőnap és az átlag 15 hónaposan indul el.
A mi babánk valóban 6 hónapos korára eljutott a mászásig illetve a fotel,asztal mellett felállásig.Viszont a gyerekorvosunk mindig mondta, hogy húúú nagyon korai,nagyon gyors a mozgásfejlődése.Amíg a gyerekorvosotok nem mondja szerintem ne aggódj.
A másik én nem láttam 6 hónapos babát tapsolni és odamenni az anyukához ha hívta:D Nem kell mindent elhinni vannak túlzó anyukák.Sógornőm a múlt héten hozott egy rakat pelenkát, mert a másfél éves gyereke egyszer belepisilt a bilibe,hogy nekik már nem fog kelleni mert szobatiszta a gyerek(csak lestem,mert az enyém is ennyi idős, de messze van a szobatisztaságtól) pár óra múlva meg jött, hogy visszaviszi a pakkot, mert pisibe úszik a ház :D:D
Mindent jól csinálsz! Ne hasonlítsd a babádat senkiéhez.
Egyáltalán nincs lemaradva. Nem kell aggódnod!
Lányom pl 5 hónapos koráig egyáltalán nem forgott. Utána egyik napról a másikra "pörgött". Utána kezdett kúszni, mászni. Mászás után tehát olyan 7 hónaposan állt fel kapaszkodva. De ő nagyon siet valahova.. Ja és állásból ült le. Előtte nem ült. Minden baba más ütemben halad.
De ilyen hogy tapsolni, integetni nem tud.
Ha hívom se jön oda.
Egyedül a nevét érti. 8 hónapos
A lányom 10 hónaposan ült,11 hónaposan állt (a hónap legvégén), és 14 hónaposan indult el.
Ne foglalkozz a siettetőkkel!!! Ez nagyon káros egy friss anyukának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!