Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rizst, hogyan lehet adni?

Rizst, hogyan lehet adni?

Figyelt kérdés
Mikortól lehet rizst adni babánknak, és hogyan kell elkészíteni? Úgytudom azt elég hamar lehet adni vagy rosszul tudom? Mivel lehet össze keverni?
2008. nov. 12. 09:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Vizben felforralod, tejet adsz hozzá,ha megpuhult összepépesíted, mindezt cukor nélkül. Kész is a tejberizspép. 6 hós kortól lehet.
2008. nov. 12. 09:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Jól írta az első válaszoló, de ne rendes tejet adj hozzá. Anyatejet, vagy tápszert.
2008. nov. 12. 11:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Én kávé darálon finomra darálom a rizst,megfözzöm vizbe,és ugy adom,vagy tápszerbe vagy gyümölcsökkel vegyitve.Kisfiam imádja.
2008. nov. 12. 11:17
 4/4 anonim ***** válasza:
A 11,17-es vagyok,és elfelejtettem,hogy rizst 4 hósan már adhatod.A lányom ezelött 14 éve rizsen nött fel,mert nem volt tejem és nagymamám rizst fözzött neki,születésétöl fogva.
2008. nov. 12. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!