Szép lány neveket tudnátok nekem írni? Kun vezetéknévhez
Vivien, Lilla, Laura, Rebeka, Jázmin, Janka. Nekem ezek "ugrottak" a vezetèknèvhez hirtelen.
Szerintem a magànhangzòval kezdődő nevek nem annyira jòk a Kun mellè, mert nagyon összefolynak. Pl: Kun Anna (kuNAnna), Kun Eszter ( kuNEszter) vagy Kun Olìvia (kuNOlìvia). Na, ne, no stb. Szerintem ez zavarò lehet.
Mi is nehezen vàlasztottunk nevet a gyerekeinknek, a lànyaim vègül Elina ès Lilien lettek. 😊
Nekem is tetszik, ha rövidebb vezetéknévhez hosszabb keresztnév van. Pl. Annabella, Izabella.
Szerintem egyébként szinte bármi jó lehet hozzá, ami neked tetszik, mert egyszerű a vezetéknév, nagyon sok minden jól hangzik vele.
Nekem most a Dalma az egyik kedvenc nevem. Ez mondjuk rövid, de szerintem ezzel is jó.
Kun Olivia
Kun Nikoletta
Ez a két név ugrott be a családnév hallatán!
Nekem is a magánhangzóval kezdődők ugrottak be egyből, ráadásul vmiért az E betűsek
Kun Emese
Kun Emília
Kun Eszter
köszönöm szépen a válaszokat,szebbnél szebb neveket írtatok
A Janka nekünk is nagyon tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!